AKTIVITETSPROGRAM

Vi har en passion för stranden och vi älskar sport och vattenaktiviteter. På Laguna Beach organiserar vi varje dag superhäftiga aktiviteter för hela familjen. Vi har drygt 20 års erfarenhet och kan allt om säker sport och friluftsliv på havet. När du är på semester hos oss visar vi dig alla attraktioner som land, strand och hav har att erbjuda. Vi har ett omfattande ‘all inclusive’ aktivitetsprogram för familjer med barn mellan 6 och 16 år. Det är äventyr hela dagen och samtidigt har ni tid att utforska Öland.


sunsetpaddling

sunsetpaddling är en av de mest romantiska aktiviteterna som vi har att erbjuda. Vid varje vacker solnedgång paddlar vi ut på havet för att uppleva den från vattnet.


Åka longboard

Den här formen av att åka skateboard har blivit mycket populär de senaste åren! Med en större skateboard med mjuka hjul lär du dig att åka lite längre avstånd, carving och kanske till och med göra en fin slide!


Bootcamp

Varje vecka erbjuder vi en komplett helkroppsträning. Vi kan lova dig två saker: Efter det här kan du chilla i två dagar eftersom du inte kommer att komma kunna ta dig upp ur din solstol och väl hemma kommer du fortfarande ha sand mellan skinkorna.


Yoga

Fötterna i sanden, ljudet av vågornas brus i öronen, frisk luft i lungorna och solen som värmer din hud. Ingenstans är du i mer kontakt med sinnena än på stranden eller i sanddynerna, den perfekta platsen för yoga.


Varulvarna på Laguna Beach

Campingen blir invaderad av varulvar. Nu måste campingborna genast ta saken i egna händer och utrota detta hot innan de alla blivit uppätna. I detta sällskapsspel får alla i hemlighet ett karaktärskort och blir antingen varulv eller campingbo. Under spelledarens kontroll lotsas ni genom detta roliga och spännande spel.


Whike

Cykla eller segla? Eller varför inte göra båda samtidigt medan du upptäcker den vackra ön? Det gör du när du tar en tur med en av våra segelcyklar.


Beachbio

Se de bästa filmerna för alla åldrar i vår Beachbio.


Archery tag

Har du dina motståndare i sikte eller väljer du andra mål att spänna bågen mot? Ett spännande spel för kidsen, skjuta med pilbåge i ny stil!


Lagunamysteriet

Ett spännande och varierande detektivspel runt byn eller i skogen för hela familjen.

 


Flotte på havet

Vi har en flotte med utsikt över vår fina glamping, här kan du hoppa eller dyka i havet. Kanske har du tur och har du hela flotten för dig själv, då kan du avslappnat sitta och njuta av solen.


Kanadensare

Du kan utforska glampingens omgivningar från havet - ta med hela familjen på en tur i våra kanadensare.


Discgolf

På gångavstånd från glampingen i Mörbylångas vackra park finns en discgolfbana. Vem i familjen kastar bäst och vinner?


Kajak

Lär dig att paddla kajak och upplev friheten av att ta dig fram på vattnet på ett smidigt sätt.


E-chopper

Cruisa genom öns vackra landskap till en fin by eller gömd strand på våra E-choppers."


Hinderbana

Är du redo för ett stafettrace? Utmana varandra på vår hinderbana. Ej förbjudet för föräldrar!