AKTIVITETER

Förutom en atmosfärisk glamping erbjuder Laguna Beach Family Camps även ett
aktivitetsprogram för en aktiv familjesemester. Delvis är programmet inkluderat i priset för boendet. Aktiviteterna skiljer sig åt på de olika glampingarna. Utöver det bjuder glampingarnas omgivningar in till trevliga utflykter och aktiviteter.

Laguna Beach Family Camp Öland

På vår Family Camp har vi en egen strand. Här finns SUP-ar, kanadensare och kajaker redo att användas av våra gäster. Givetvis kan du slå dig ner i våra solstolar. Ta ett uppfriskande dopp från vår badbrygga som ligger på gångavstånd, där finns även en badflotte i havet.
Med receptionen som startpunkt kan du bege dig ut på en skattjakt som tar ungefär två timmar. I byn Mörbylånga, som vår Family Camp ligger i utkanten av, finns en niohålsbana för discgolf (discar, spelmanual och poängkort finns i receptionen). När det är fint väder rullar vi ut hinderbanan och då och då spelar vi det spännande spelet Varulvarna med barnen.

Ovanstående ingår i priset för boendet.

Vårt team kan informera er om cykeluthyrning i Mörbylånga och Kite-surflektioner hos den lokala kitesurfskolan. Varje vecka under sommarlovet anordnar vi en grillkväll. I Mörbylånga finns en sprillansny padel-bana som kan reserveras online. Racket och bollar finns att låna gratis i receptionen.

Utflykter som vi rekommenderar är Ölands sydligaste punkt med fyren Långe Jan eller till exempel Färjestaden som inte ligger långt ifrån glampingen. Som dagsutflykt är Ölands huvudstad Borgholm väl värt ett besök. En utflykt som går bra att kombinera med ett besök till kungahusets sommarresidens: Sollidens Slott. På norra Öland finns det några fina stränder som vi kan tipsa om. Slutligen rekommenderar vi att besöka Kalmar med den vackra innerstaden och Kalmar Slott.